☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Bootpech op open water, wat nu?

U bent eindelijk met uw boot op vakantie, en plots heeft u te maken met bootpech. Erg vervelend natuurlijk. Bovendien is het vinden van een monteur in het hoogseizoen, want ook u bent natuurlijk niet in januari onderweg, geen sinecure. De watersportbedrijven zijn druk met hun eigen klanten en zijn voor weken bezet.

Technische assistentie bij bootpech

Uiteraard willen wij u graag op weg helpen. Als wij u binnen slepen zullen wij helpen met het zoeken naar een monteur. De eerste tip is gebruik te maken van de diensten van onze vaste bootpech-partner: Vaarzeker. Of u nu verstopte filters heeft, of koelwaterproblemen, meestal is het probleem snel gevonden en kunnen zij het verhelpen. Zij werken voor pechhulp op abonnementsbasis, en als u daar een abonnement heeft wordt u snel geholpen. Zo ligt u zo kort mogelijk stil, en kunt u snel weer genieten van uw reis.

Uiteraard hebben wij zelf ook technische mensen, die hun best zullen doen om u bij te staan, maar deze zijn zeker in het hoogseizoen ook druk met hulpverlening aan andere onfortuinlijke watersporters. Het beste is dus om u voor het seizoen te verdiepen in de mogelijke opties. Wij zorgen dat u veilig weer binnen wordt gebracht, en kunnen adviseren in welke technische partijen u bij kunnen staan.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358