☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Sleepje nodig?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uw fokkeschoot is in de schroef gedraaid, u komt erachter dat de haven niet meer bereikbaar is zonder hulp. U heeft een sleepje nodig. Reddingsdienst is de bij uitstek geschikte partner hiervoor! Onze steunpunten zitten verspeid over Nederland, waardoor er altijd wel een boot bij u in de buurt is. 

Na contact met onze alarmcentrale wordt de dichtbijzijnde boot naar u toe gestuurd. Deze brengt u veilig naar de haven die u prefereert, en zorgt dat u vakkundig en behouden in de haven of zelfs uw eigen box afgemeerd wordt. 

Het voordeel van Reddingsdienst is dat ook de oorzaak direct aangepakt kan worden. Als u een lijn in de schroef heeft kan door de alarmcentrale ook direct een duiker gestuurd worden. Als het motorstoring betreft, staat de monteur vaak al te wachten op de kade als u binnen gebracht wordt. Afhankelijk van uw soort polis worden deze werkzaamheden meestal gedekt door uw verzekering. Reddingsdienst is bekend met de meeste polissen, en kun u hierin adviseren. 

Heeft u een sleepje nodig?
Of u nou op het IJsselmeer, Markermeer, Gouwzee of IJmeer ligt, wij zijn altijd snel bij u ter plaaste. 


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358