☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

De sleepboten van Reddingsdienst liggen paraat

Op het IJsselmeer komt het regelmatig voor dat er boten of objecten versleept moeten worden door een sleepdienst. Dit kan komen doordat een vaartuig motorstoring krijgt, maar ook als een schip aan de grond zit op een ondiepte. Ook kan een sleepboot handig zijn om een schip naar een andere haven te slepen, of deze naar een botenkraan of jachtservice te brengen.

Reddingsdienst beschikt over meerdere (snelle) sleepboten, welke altijd paraat zijn om u van dienst te zijn. Sommige situaties vereisen dan ook een snelle inzet, om schade te voorkomen aan uw vaartuig.

Indien een vaartuig of drijvend object op een bepaalde datum versleept moet worden, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te bespreken of onze sleepdienst u verder kan helpen. Zo verslepen wij regelmatig schepen van en naar havens als Enkhuizen, Urk, Medemblik, Stavoren, Hindeloopen en Makkum. Het Markermeer en de randmeren zoals het Ketelmeer of het Zwarte meer behoren ook tot het werkgebied van onze sleepdienst.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358