☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Pechhulp op het water


Heeft u een pechhulp nodig op het water? Reddingsdienst heeft de expertise en contacten om u snel weer op weg te helpen. Als u onze hulp inschakelt kunt u rekenen op een totaalpakket. Niet alleen wordt u en uw schip veilig naar de haven gebracht, we trachten ook de problemen direct op te lossen. Zo kunt u zo snel mogelijk weer verder met uw vakantie of weekend! 

Motorpech op open water?


Wanneer uw motor uitvalt door motorpech is dat vaak op open water. Op de weg zet u de auto aan de kant en belt de Wegenwacht, maar op het water is dat niet zo simpel. Maar er is geen reden voor paniek. Onze hoofd bezigheid is schepen met storing op het water veilig en vertrouwd terug brengen naar de haven. Dat doen wij 24 uur per dag, in alle omstandigheden en al vele jaren.


Uw schip in goede handen


Bij ons is uw schip in goede handen. We hebben veel ervaring met alle verschillende scheepstypes en brengen ook uw schip dus veilig en zonder schade in de haven. Dat is het voordeel van een professionele partij die niets anders doet.
 

Verhelpen van de storing

Reddingsdienst is dé aangewezen waterhulpdienst, altijd bij u in de buurt. Door onze afspraken met Vaarzeker krijgt u voorrang bij de alarmcentrale en is de monteur dus snel bij u aanwezig. Mochten de problemen niet simpel op te lossen te zijn, dan kunnen wij u adviseren in een betrouwbare scheepswerf.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358