☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingsbrigade Muiden

Muiden is de meest zuidelijke haven van het Markermeer en IJmeer. Vlakbij ligt het voormalige forteiland Pampus. Ook de recreatie eilanden De Drost, Warenar en het Hooft liggen dicht bij Muiden. Ten zuiden van deze eilanden loopt een geul richting Muiderzand. Zomers is dit een gewilde ankerlocatie, vanwege de beschutting van de eilanden. Alleen op het eiland Hooft is een aanmeermogelijkheid. Veel kleine recreatievaart komt langs Muiden als zij van Amsterdam op weg zij naar de randmeren. Zij kiezen vaak voor de eerdergenoemde geul, om dan via Muiderberg onder de Hollandse Brug door te gaan.

Reddingsbrigade op het IJmeer nodig?

Onze reddingsbrigade Muiden bedient een deel van het IJmeer en Buiten-IJ, de aanloop naar Durgerdam en de Oranjesluis, en het water rondom IJburg. Heeft u op een van deze wateren assistentie van een reddingsbrigade nodig? Neem contact met ons op!


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358