☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingsbrigade Andijk

Andijk ligt aan de westkust van het IJsselmeer, zuid van Medemblik, en Noordwest van Enkhuizen. Het IJsselmeer is een drukbevaren water door veel pleziervaart en enkele belangrijke routes voor de binnenvaart. Door de vele recreatievaart op het IJsselmeer, komt het regelmatig voor dat er professionele hulp nodig is van een reddingsbrigade. Zo gebeurd het regelmatig dat vaartuigen motorstoring krijgen op open water, of dat deze assistentie nodig hebben met diverse problemen bij harde wind. Op het IJsselmeer zijn meerdere reddingsstations, welke snel een reddingsboot naar uw positie kunnen sturen. Zo zitten er ook een reddingsbrigade bij Andijk en Medemblik.

Hulp nodig van de Reddingsbrigade bij Andijk?

Indien u iemand ziet die hulp nodig heeft van een reddingsboot, of uzelf in nood bent, is het verstandig een reddingsbrigade in te schakelen. De reddingsboot van de reddingsbrigade bij Andijk kan snel ter plaatse komen om professionele hulp te bieden. Zo kunnen ze vaartuigen naar de haven slepen, of helpen bij (medische) problemen. Bij twijfel kunt u altijd bellen met de meldkamer voor een vrijblijvend advies.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358