☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingsbrigade Enkhuizen

Enkhuizen staat bekend als een karakteristieke stad aan het water. Met zijn vele havens en wateren is het een populaire plaats voor waterrecreanten. Ook biedt Enkhuizen een belangrijke functie voor de beroepsvaart. Zowel voor vrachtschepen als voor passagiersschepen.

Voor watersporters en badgasten is het strandje bij het Kooizand een ideale plaats. Ook de vele campinggasten maken hier gebruik van. Een prima strand voor catamarans, kitesurfers en waterscooters. Natuurlijk is er ook een afgeschermd stuk water voor zwemmers.

Vanwege de grote drukte tijdens het lente en zomer -seizoen, is de vraag naar geschikte hulpdiensten groot. Vooral in de maanden Juni, Juli en Augustus is het water zeer druk met zeiljachten, motorboten en andere recreatievaart.

Hulp nodig door een reddingsbrigade bij Enkhuizen?

Indien u zelf in de problemen bent, of u andere mensen, dieren of schepen ziet die hulp behoeven, is er altijd wel een reddingsboot in de buurt. Zo lopen er regelmatig schepen vast op de staart van het Enkhuizerzand, of op de zandbank van het Kooizand. Ook assistentie bij het binnenlopen van één van de havens van Enkhuizen behoord tot de diensten. Wij alarmeren de dichtstbijzijnde reddingsbrigade.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358