☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingsbrigade Lemmer

In de meeste Oostelijke hoek van het IJsselmeer ligt Lemmer. Een drukbevaren gebied aan de Friese kust.
Door de combinatie van veel huurjachten, zeiljachten en beroepsvaart, wil het nog weleens voorkomen dat er zich calamiteiten voor doen. Zo lopen sommige schepen vast op de ondiepte van de Steile Bank. Ook komt het met regelmaat voor dat vaartuigen te kampen krijgen met motorstoring. Vooral in de omgeving van de haveninvaart en het sluisencomplex bij Lemmer, komen deze problemen sneller aan het licht. Dit komt omdat de motoren hier vaak gestart en gestopt worden.

Indien er zich calamiteiten voordoen op het water in de omgeving van Lemmer, kan er altijd een beroep gedaan worden op de inzet van de dichtstbijzijnde reddingsbrigade. Deze kan dan zorgen dat er een reddingsboot kan komen assisteren bij de problemen. Deze vaart dan uit vanuit het dichtstbijzijnde reddingsstation. De reddingboot kan helpen met het oplossen van tal van problemen. Ook het slepen en vlottrekken van vaartuigen behoort tot de opties. Bij situaties met twijfel, kunt u altijd contact opnemen met onze meldkamer, om samen tot de beste oplossing te komen.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358