☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingsbrigade Medemblik

Medemblik ligt direct aan het IJsselmeer, en is met meerdere havens een belangrijke havenplaats aan het westelijk IJsselmeer. Door de vele pleziervaart, komt het regelmatig voor dat er een beroep gedaan wordt op de Reddingsbrigade bij Medemblik. Deze kunnen met een reddingsboot snel ter plaatse komen. De reddingsbrigade kan uitkomst bieden voor tal van problemen. Denk hierbij aan slepen van uw boot met motorpech. Of het vlottrekken van een vaartuig dat aan de grond gelopen is. Ook staat is de reddingsbrigade klaar voor een breed scala aan andere problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het redden van mens & dier, of aan problemen met de mast of zeilen, problemen met het roer, of zelfs bij brand aan boord.

Hulp nodig door een reddingsbrigade bij Medemblik?

Indien u of iemand anders hulp nodig heeft van de reddingsbrigade bij Medemblik, kunt u rekenen op snelle, professionele hulp. De reddingsbrigade helpen ook bij Andijk en bij vogeleiland De Kreupel. Indien u twijfel heeft over de passende hulp bij het probleem, kunt u altijd vrijblijvend bellen met onze meldkamer voor overleg. Op basis hiervan kan besloten worden het reddingstation te informeren en een reddingsboot naar uw locatie te sturen.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358