☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingsbrigade Stavoren

Stavoren is centraal gelegen aan het IJsselmeer. De plaats en havens zijn gevestigd op een hoek direct aan het IJsselmeer. Tijdens het vaarseizoen vormt het een belangrijk knooppunt voor de vele recreatievaart die over het IJsselmeer vaart. Zo kunnen vele jachten terecht in Marina Stavoren, die een aanzienlijke hoeveelheid ligplaatsen biedt.

Door al deze drukte, in combinatie met de onbeschutte ligging aan het IJsselmeer, komt het regelmatig voor dat er een beroep gedaan wordt op de Reddingsbrigade bij Stavoren. Bijvoorbeeld bij motorproblemen voor de haven van Stavoren. Hierbij kan de reddingsbrigade uw schip de haven in slepen. Ook komt het regelmatig voor dat er (zeil)jachten stranden op de zandbanken zuid van Stavoren. Deze zandbank heet het Vrouwezand, en bestaat uit meerdere ondiepe zandbanken. Sommige delen zijn maximaal 90cm diep.

De reddingsbrigade nodig nabij Stavoren?

Indien u in de omgeving van Stavoren de reddingsbrigade nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen. De reddingsboten kunnen snel op alle plaatsen bij de Friese kust ter plaatse komen.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358