☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingsbrigade Zwarte Meer

Het Zwarte Meer is een mooie recreatiegebied voor de scheepvaart. Het is een redelijk beschut vaargebied doordat het grotendeels omgeven is door land. Waardoor het ook voor motorvaartuigen een plezierig en relatief rustig vaarwater is. Het Zwarte Meer ligt centraal voor de verschillende aftakkingen die het water kent. Zo grenst hieraan het Kadoelermeer, Zwarte Water en Ketelmeer.

Door de vele pleziervaart komt het regelmatig voor dat er een beroep nodig is op de reddingsbrigade bij het Zwarte Meer. Deze kan snel ter plaatse zijn op het Zwarte Meer of bij de aangrensende (binnen)wateren.

Mochten er zich problemen voordoen op het water, en heeft u assistentie nodig van een reddingboot, kunt u altijd contact opnemen met onze meldkamer. Ook als uw schip bijvoorbeeld alleen motorstoring heeft, of aan de grond gelopen is. De reddingsbrigade zal dan zo spoedig mogelijk uw kant opkomen om hulp te kunnen bieden.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358