☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingsbrigade Edam

Aan de westkust van het Markermeer ligt de plaats Edam. De plaats heeft een hoop scheepvaarthistorie. Het is na Hoorn de eerste officiële haven aan de westkant van het Markermeer. Iets ten zuiden van Edam ligt Volendam, wat tot dezelfde gemeente behoort. De wateren rond Edam zijn een populaire stek voor (kite)surfers. Vlak voor de kust is vaak veel scheepvaart te vinden op doorreis van de Gouwzee naar het Hoornsche Hop.

Reddingsbrigade post Edam

Reddingsdienst onderhoudt vanuit Edam een actieve reddingsbrigade voor mensen of schepen in problemen aan de westkant van het Markermeer. Voor schepen die in problemen komen zijn Edam of Volendam vaak geschikte havens om de problemen ook weer op te lossen. Heeft u in de omgeving van Edam problemen, of ziet u iemand anders met problemen? Heeft u motorstoring of ziet u een schip met motorstoring? Neem contact op met ons calamiteitennummer voor assitentie.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358