☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingsbrigade Hoorn

Aan het Hoornsche Hop ligt de historische havenstad Hoorn. Met drie havens is het één van de drukkere havens van het Markermeer. Het Hoornsche Hop is een relatief beschut stuk water. Door het ondiepe water is hier soms overlast van wier en waterplanten. Ook zijn er rond de haven een paar ondieptes. Behalve de oude haven van Hoorn, waar ook de Grashaven en WSV aan liggen, is er ook nog een werkhaven Hoorn. Verder ligt de vluchthaven van Schardam nog aan het Hoornsche Hop. 

Reddingsbrigade op het Hoornse Hop nodig?

Vanuit Hoorn opereren wij met een reddingsbrigade voor mensen of schepen die op het Hoornsche Hop in problemen komen. De meest voorkomende problemen op deze plaast zijn wier in de schroef, of motorstoring. De meeste schepen met storing die wij hier aantreffen worden door ons naar Hoorn gebracht, aangezien er voldoende faciliteiten op de haven beschikbaar zijn voor reparatie. Zo doen wij er alles aan om onfortuinlijke watersporters weer snel op weg te helpen!


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358