☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingboot Den Oever

Den Oever ligt in de kop van Noord-Holland en is gelegen aan het begin van de afsluitdijk. Om van de Waddenzee naar het IJsselmeer te komen, of andersom, kan er gesluist worden door de Stevinsluis bij Den Oever, of door de Lorentzsluis nabij Kornwederzand. De sluis bij Den Oever vormt een belangrijke doorvaart voor beroeps en plezier -vaart. Ook is de haven van Den Oever de thuishaven voor vele visserskotters.

Zuidelijk van Den Oever liggen diverse zandbanken. Hier is het water soms behoorlijk ondiep en dit kan een probleem vormen voor veel zeiljachten. Deze ondieptes heten de Wieringer Vlaak en de Nieuwe Zeug.

Heeft u de reddingsboot bij Den Oever nodig?

De reddingboten van Reddingsdienst varen dan ook regelmatig uit om schepen te helpen in de omgeving van Den Oever. Het dichtsbijzijnde reddingsstation zal na melding dan ook snel een reddingboot laten uitvaren indien er assistentie nodig is. Deze reddingboot kan in overleg dan beslissen om het vaartuig naar de haven van Den Oever te slepen. Indien het vaartuig vastgelopen is op de Wadden, of op een zandbank van het IJsselmeer, zal het schip deskundig worden vlotgetrokken.
Ook voor andere soorten problemen op de Waddenzee of IJsselmeer kunt u terecht bij Reddingsdienst.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358