☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingboot Makkum

Makkum ligt aan de Friese kust helemaal In de Noord Oostelijke hoek van het IJsselmeer. Makkum is populair onder de recreatievaart, en de plaats naast de Lorentz-sluizen bij Kornwederzand. Veel scheepvaart van en naar het Waddengebied passseert Makkum. Makkum zelf heeft een grote jachthaven, en daarnaast nog de Buitenhaven en de 2de Insteekhaven. Ook zit er nog een Beach Resort. 

Aandachtspunten in de omgeving van Makkum

De gehele kust bij Makkum bevat ondiepe zandbanken. Sommige zijn een natuurgebied, zoals het Makkumernoordwaard, Makkumerzuidwaard en het Kooiwaard. Let dus goed op de grens van de betonning. Zodat u niet aan de grond loopt. Ook is het bij het binnenvaren van Makkum handig om goed op de vaargeul te letten. Aan beide zijden van de geul is het ondiep.

Heeft u de reddingboot bij Makkum nodig?

In de buurt van Makkum zit een reddingsstation. Hiervandaan kunnen er snel reddingboten uitvaren om uit te varen bij incidenten. Heeft u zelf problemen? Of ziet u andere schepen met motorstoring, aan de grond gelopen of andere problemen? Neem dan gerust contact op met onze meldkamer, deze zullen zorgen dat er snel een reddingsboot ter plaatse kan komen. Door snelle actie kan er schade beperkt worden en kunnen er in ernstigere gevallen zelfs levens gered worden!


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358