☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingboot Stavoren

Stavoren is met meerdere havens een populaire overnachtingsplaats voor de pleziervaart op het IJsselmeer. Stavoren is centraal gelegen op het IJsselmeer, en perfect als tussenstop voor tochten vanuit Lemmer naar het noorden van het IJsselmeer of de Waddenzee. Tevens is de Johan Frisosluis te vinden in Stavoren, waardoor het mogelijk is van en naar de binnenwateren van Friesland te komen.

Stavoren ligt pal naast de ondieptes van het Vrouwezand. In de omgeving van Stavoren kan het aardig spoken op het water, vooral met de vaak krachtige wind uit Zuid-Westelijke richting.

Heeft u de reddingsboot bij Stavoren nodig?

Reddingsdienst heeft op het IJsselmeer meerdere reddingstations ingericht, zodat de reddingboot altijd snel ter plaatse is bij schepen die assistentie behoeven. De reddingboot bij Stavoren komt in actie als schepen bijvoorbeeld hulp nodig hebben met het binnenlopen van de Oude haven Stavoren of de Marina Stavoren. Als een zeiljacht aan de grond gelopen is, behoort het vlottrekken hiervan ook tot de mogelijkheden.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358