☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingboot Zwarte Meer

Het Zwarter Meer is een populair vaargebied voor de recreatievaart vanuit Lelystad en Overijssel. Vele motorjachten, speedboten en zeiljachten recreëren op de mooie wateren van het Zwarte Meer. Het Zwarte Meer is te bereiken via de wateren van het Kadoelermeer, maar wordt vooral bevaren vanaf het Zwarte Water. Zo zijn er rond Zwartsluis, Cellemuiden en Genemeuiden, vele jachthavens en voorzieningen voor de pleziervaart. Ook de beroepsvaart heeft zijn aandeel op deze wateren.

Vele bedrijven zijn hier gevestigd aan het water, en er wordt dan ook veel geladen en gelost. Ten Noorden van het Zwarte Meer ligt het Vogeleiland. Ten oosten ligt nog het "scheepvaartgat" waarmee de kleinere kanalen bereikt kunnen worden, nadat men door een natuurgebied gevaren is.

Heeft u de reddingsboot bij het Zwarte Meer nodig?

Door al deze recreatievaart komt het regelmatig voor dat schepen te maken krijgen met motorstoring. Ook lopen jachten regelmatig vast buiten de vaargeul. Er zijn veel ondiepe gebieden. Mocht u op of rond het Zwarte Meer problemen hebben met uw vaartuig, kan hier snel een reddingsboot ter plaatse komen.

Deze boot komt dan vanaf het reddingstation uit de omgeving. Deze kunnen uw vaartuig naar een veilige haven brengen. Ook kunnen vastgelopen jachten professioneel losgetrokken worden. De reddingsboot is inzetbaar voor vrijwel elk denkbaar probleem op het water. Bij twijfel kunt u altijd vrijblijvend bellen met onze meldkamer.


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358