☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingboot Hoorn

De historische havenstad Hoorn, direct aan het Hoornse Hop, is een bruisende haven. Met meerdere havens op één locatie en de nodige faciliteiten en bezienswaardigheden, is het een druk bevaren stuk water. 

Het Hoornse Hop is relatief ondiep. De laatste jaren zijn er mede daarom een hoop klachten over waterplanten (wier), waardoor de aandrijving van schepen verstopt kan raken. Nabij Schellinkhout is één van de weinige ondieptes van dit stuk water. Hier loopt van tijd tot tijd weleens een schip vast. Het ondiepe stuk water maakt het een geliefde locatie voor kitesurfers, zeker met zuidwestelijke winden. 

Aan de westzijde van het Hoornse Hop bevindt zich de vluchthaven Schardam. Deze haven is relatief klein en bovendien ondiep. 

Heeft u de reddingsboot bij Hoorn nodig?

Het Hoornse Hop is zeer snel bereikbaar voor de reddingsboten van Reddingsdienst. Indien u hier met uw boot in problemen komt, of een kitesurfer in problemen ziet, neem gerust contact met ons op! Wij zullen dan het dichtstbijzijnde reddingstation informeren. In de haven van Hoorn is een kraan aanwezig indien u problemen heeft met uw schroef of onderwaterschip. Wanneer er wier of een lijn in de schroef zit, kan dit er vaak ook met behulp van een duiker uitgehaald worden. We overleggen graag met u om een geschikte oplossing te vinden. Onze reddingboten liggen voor u klaar!


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358