☏ Alarmcentrale: 085 0655 358

Reddingboot Huizen, Muiden & Blaricum

De randmeren, het Markermeer en het vaarwater van en naar Amsterdam komen allemaal bij elkaar op het IJmeer. Met een hoop beroepsvaart in de geul naar Amsterdam, het voormalige fort Pampus, de havens van Muiden, Muiderzand en de toegang tot de randmeren onder de Hollandse Brug door, is dit een druk stuk vaarwater. Als watersporter zijn er hier een hoop zaken waar je op moet letten. Rondom Pampus ligt een oude verdedigingsdam, terwijl je op andere plekken vlak buiten de geul al vast kunt lopen. Ook voor Almere Haven passeert veel scheepvaart.

Heeft u de reddingsboot bij Huizen, Muiden of Blaricum nodig?

Zelfs motorstoring kan hier met de grote concentratie beroepsvaart snel gevaarlijk worden. Gelukkig heeft Reddingsdienst op dit water meerdere reddingstations, dus onze reddingsboten kunnen snel bij u zijn als dat nodig is. Het is met de mix van al deze verschillende watergebruikers dan ook een stuk water waar zich veel incidenten voordoen. We staan samen met onze steunpunten en reddingsboten klaar om u te helpen! 

Ook wanneer u aan de randmeer kant van de Hollandse Brug bent, kunt u rekenen op onze assistentie. Met de havens van Blaricum, Huizen en Almere, alsmede een hoop eilanden, is het bij uitstek een plaats om te recreëren. Vooral de eilanden het Hooft (nabij Muiderzand), De Schelp (voor Naarden), het Huizerhoef (Oost van Huizen) en De Dode Hond (Blaricum) zijn populair voor het bezoeken en passeren door recreatievaart. De laatste jaren is er in deze regio ook een hoop overlast van waterplanten. Verder zijn er ook hier een hoop ondiepe stukken. Onze reddingboten liggen klaar om direct bijstand te verlenen! 


Verspreid over heel Nederland heeft Reddingsdienst.com steunpunten om u bij te staan in nood, of bij pechsituaties. Onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Reddingsdienst streeft ernaar om in noodsituaties binnen 15 minuten bij u te zijn.


Reddingsboot in actie

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Snelle service

Wij proberen altijd binnen 15 minuten bij u te zijn

Geen gedoe

Wij regelen de afhandeling met uw verzekering

Voor iedereen

Voor onze hulp is geen lidmaatschap nodig

Storing verhelpen

U krijgt voorrang bij reparaties

☏ Alarmcentrale: 085 0655 358